Ont i ryggen

Ont i ryggen och jag kan konstatera att det måste vara sängen som är boven i dramat. Jag är nog för tung för att ligga i den. Vad göra? Jag har inte råd att köpa en ny. Ska jag fortsättningsvis sova sittande. Men jag har inget skönt att sitta i heller. Hade jag nu kunnat komma ner på golvet så hade jag kunnat ligga på en madrass. Jag vet att min mamma hade lånat en säng från sjukan. Kan man göra det fortfarande? Annars blir jag tokig om jag inte får sova.
 
Tvätta idag. Jobbigt blir det. Solen skiner men jag tror kylan är kvar där ute. Såg ett program om Afrika igår. Där var det varmt kan jag säga. Över 45 grader och i Sahara är det ändå varmare. Där skulle jag inte vilja bo. Då föredrar jag kyla. Fast lagom är bäst.
 
Jag har börjat på ett par sockor till Isabel. Två olika blåa färger och vitt blir det. Men det går knackigt med mina händer. Måste tvinga mig att använda dom så jag inte helt stelnar i lederna. Sen har jag en beställning på en gul-svart tröja till Milla. SAIK:s färger på den svarta frallan, snyggt.
 
Jocke for med flyget till Berlin i morse. Han ska till Brandenburger och jobba. Ikväll är det hockey igen. Hoppas vi vinner så att vi slipper slåss mot Brynäs mer. Matchen spelas i Gävle.
 
Nu ska jag göra klart för tvätt så att jag kan se Emmerdale innan tvättid. Håll tummarna för att ryggen blir bra igen. Hej då!
 
Min säng som har varit så skön har blivit boning för onda andar, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0