Mot alla odds

God morgon alla glada. Ja alla andra också. Steg upp klockan fem när jag inte stog ut med mina tår. Gjorde kaffe och en skinkmacka. Sen, hör och häpna, så deklarerade jag. Hi, hi! Det jag gjorde var att jag satte igång datorn och klickade mig in på skatteverket och gjorde vad som ska göras. Enkelt och smärtfritt, eller hur? Så då är det klart för denna gång.
 
Nu ska jag sticka färdigt Isabels sockor. Hon behöver nog dom när hon nu har återupptagit snowboard åkandet. När nu hennes sockor är klara ska jag sticka till Pernilla. Jag har köpt garn i vitt, ljuslila och rosa.
 
Igår kväll såg jag Molanders och sen sängen. Ganska tråkigt liv jag lever. Ikväll ser jag nya "Mot alla odds". Ett gäng som ska vandra genom Nicaragua. Det inte vilka som helst, utan dom har nåt handikapp. Strångt gjort i alla fall. Det skulle väl vara som att placera mig där ute i vildmarken. Mig och min rulator.
 
Ska snart ringa och beställa veckovaror. Lite påskmat. Sen ska jag stryka en gardinkappa. Isabel är ledig idag och hon kommer och lägger om. Då ska jag be henne byta gardinkappa i köket så jag får lite somrigt i fönstret. Sätter upp en kappa som min mamma målade. Det är löjtnantshjärtan, förgätmigej och en annan blomma.
 
Hittade en fåtölj på blocket igår. Den finns i Gammelstan och jag skickade ägaren ett meil, men hon har inte hört av sig. Tyvärr kan jag säga för jag vet hur skön den är att sitta i. Mamma och pappa hade en sån. Kanske den är såld redan.
 
Nu är det god tid att duscha innan Isabel kommmer. Men först ska jag ta lite värktabletter. Så jag står ut med mig själv. Solen är framme på Hagelvägen. Men jag kan säga att det är skithalt. Ha det bra och hej då!
 
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0