Många mål blev det

Ny vinst för SAIK igår. 7-3 blev det . Börjar bli orolig att pojkarna ska bli övermodiga. Bara att dom fortsätter kriga. Som jag måste fortsätta kriga mot min smärta. Undrar varför jag har så mycket ont just nu. ?
 
Det har varit en kall natt som vanligt. Kan tro att det blir en solig dag idag också. Har läst lite i AB bland annat om Nordkorea och deras attityd. Ser bilder på nordkoreaner med förvridna ansikten. Förvridna av hat. Undrar vem som uppfostrat dom.
 
Ska snart in i duschen. Måste det om än inte Isabel kommer för omläggning. Hon har väl så mycket att göra. Önskar att jag vore självgående. Har inget planerat för helgen. Blir väl bara att slöa. Skönt att få slippa mello i morgon. Ettan kommer att visa ett program med Lasse Croner. Smartare än en femteklassare, eller nåt sånt heter det. Ganska kul. Ikväll en film med Robert De Niro. Om jag nu orkar vara uppe så sent (efter tio).
 
Skulle behöva städa lite. Få se om orken räcker till. Idag äter jag stekt laxfilé med stekt potatis till lunch och till middag blir det lättkorv med stuvad vitkål.
 
Nu in i duschen, så skönt. Ha en bra fredag! Ciao!
 
                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0