Ljusa morgnar

Jag börjar dagen med en dust med datorn. Den har blivit knäpp. Rätt vad det är hänger den sig bara. Och det vet ju alla som har en dator hur det är. Till slut vill man bara slänga ut skiten genom fönstret. Kanske att jag stänger av den om den inte sköter sig.
 
Rostat bröd på lemon curd och hushållsost. Det enda pålägg jag kan prestera. Till det en mugg kaffe. Och sen börjar dagen. Undrar om jag ska fara på Ica Maxi idag. Kan ju bunkra upp för påskhelgen som är nästa vecka. Jag har slut ägg och det måste man ha när det är påsk.
 
Vad se på TV ikväll? Det vet jag inte ännu. Fredagar är inte direkt min TV-kväll. Men jag får väl ta fram boken. Mina tår småvärker. Jag tog två panodil när jag steg upp men det tar ju en stund innan dom verkar. Isabel var ju här och la om igår. Undrar hur länge man ska använda salvan? Frågade doktorn när jag var dit, men han sa att han inte var specialist på sår. Så han visste inte. Jag vet inte heller. Såren har blivit lite mindre men det har inte bildats nån skorpa. Ska det inte vara en skorpa innan det läker ihop? Trodde det!
 
Så ljust det är på morgnarna nu när man vaknar. Snart ska vi väl ställa om klockorna till sommartid. Och om nån månad är det ljust dygnet runt. Då får vi igen det ljusa som vi missade under vintermånaderna. Jag längtar till dom härliga kvällarna då igelkottarna kommer och hälsar på. Då får dom lite frukt att mumsa på.
 
 
Ha nu än bra dag i solen. Hej då!
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0