Ha det bra

När jag kollar ut genom fönstret ser jag solen. Just nu är det ca -10 grader men det ska bli varmare. Ser härligt ut, men jag får hålla mig inne. Får vara glad om jag kan duscha. Får också se om Isabel får tid att komma hit och lägga om tårna. Funderar också på om jag ska ta saxen och klippa av håret där jag kommer åt. Blir så irrig på långhåret. När man nu inte kan frisera sig ska man inte ha långt hår.
 
Kommer ihåg när vi bodde i Kåbdalis och det kom en frissa från Jokkmokk en gång i månaden. Då kostade en klippning 50 kronor. Och till och med jag hade råd att klippa mig. Man fick också höra lite skvaller. Det hörde som till. Härliga tider.
 
Mitt liv går på lågvarv just nu. Jag har svårt att få nånting gjort. I morgon 13.30 ska jag till doktorn på nån koll. Jag vet inte om han göra nåt för mig. Mina leder är kass nu. Tröstar mig med att det finns dom som har det värre.
 
Läste i AB att Maria Langs deckare ska bli film igen. Kul! Jag älskade dom böckerna på femtiotalet. Tror Ola Rapace skulle ha en roll där. Kanske han ska vara Christer, polisen. Ser fram mot detta.
 
Kanske jag sätter mig och stickar en stund innan Emmerdale börjar. Ha nu en bra dag. Jag ska försöka roa mig framför TV-n. Hej då!                            
                                     
 
                                                      
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0