Sol men det blåser

Det pratas rökning på radion. Ibland kan jag tycka att rökarna är ett förtryckt folk nu för tiden. Jag röker inte men har gjort det för ett antal år sen. Jag är glad att jag inte röker längre, tror inte att jag skulle ha råd heller. Men nog måste väl folk som vill röka få existera. Men snart har dom ingenstans att ta vägen när dom ska röka. Och dom som är värst antirökmotståndare, är dom som har rökt och slutat. Dom luktar så illa, säger dom. Men bilar luktar också illa, men alla kör bil. En annan sak som luktar illa är stark parfym. Svett luktar också illa. Kan nog inrätta svettrutor för dom också. Om folk vill förkorta sina liv, låt dom göra det. Sluta vara så besservisser.
 
Har startat tvättmaskinen för veckotvätten. Så härligt det är att bestämma när man ska tvätta. Jag är så nöjd med min investering. Gör nog tunnpannkaka till lunch. Billigt och mättande. Mitt konto är på upphällningen p g a så många VC besök. 125 kronor plus resa varje gång. Är inte med i min budget. Pensionen jag har är inte till för sjukdom, kan man säga. Blir man sjuk får man sluta äta. För man kan inte sluta bo. Då blir man hemlös.
 
Nu ska jag hänga tvätten. Synd att jag inte kan torka den ute, p g a de skitande fåglarna. Ha en bra torsdag. Solen skiner här men det blåser (myggfritt). Hej då!
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0