Snaps Infruset

 
Med kaffekoppen vid datorn börjar min dag. Snart in duschen för att bli ren innan omläggning på VC. Isabel kommer 9.45 för att skjutsa mig. Efter en regnig kväll skiner solen igen. Men oj va mygg det är. Jag har fått massor med stick så jag kan vänta mig en febrig tid här framöver. Önskar bara att det kommer att blåsa så att dom stickande  djävlarna håller sig på avstånd från mig.
 
Jag kan säga att dagarna är ganska tråkiga. Tur att man kan se lite folk från fönstren. Annars kan man bli tokig. Idag ska jag ringa efter varor och tvätta en maskin. Kanske blir det en städning för midsommar.
 
Jag äter ju pencillin för mitt svullna ben (kan vara ros). Tabletterna ger en metallsmak  som jag känner hela dygnet. Tur att jag bara ska äta dom i tio dagar. Allt smakar ju metall.
 
I morgon kanske jag far till Storheden för lite shopping. Blir tokig utan en bok att läsa. Sen var det jordgubbarna. Ingen midsommar utan gubbar. Och sill med färsk potatis. Dom där små knölarna som är så goda. Man äter dom borstade och kokta i dillvatten. Till sillen en snaps. Ska prova Infruset som Mando Diao har propagerat för. Kan man dricka snaps fast man äter pencillin? En liten en kan väl inte skada. Går bra utan också.
 
                                                                     
Nu in i duschen, Ha en bra dag och ciao!
 
        
         
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0