Regnig fredag

Ja så var det då fredag igen. Klockan är åtta och jag har varit uppe sen sex. Har tagit den obligatoriska kaffekoppen. En macka och en banan gled också ner. Bananen just för att blidga min mage. Har för mig att magen tycker om bananer.
 
Dammsög verkligen igår eftermiddag. Känner mig helt duktig. Hm! Har bestämt att jag ska fara till Ica Maxi idag. Jag behöver inte så mycket men Leksands skulle jag behöva och lite annat smått. Pocket och jordgubbar är nödvändigt däremot.
 
Regnigt idag och med regnet mer mygg. Har regnat inatt också. Det är väl därför jag sovit mer än gott. Efter tredje numret (enligt eniro) kom jag fram till Vivi igår. Det blev inte så lång pratstund. Dom skulle ta nåt prov på henne. Så är det när man ligger inne. Ringer sen idag och kollar med henne. Hon verkade inte så pigg. Hoppas på en bättring för henne snart.
 
Igår såg jag en norsk deckare på sjuan. Ganska bra tycker jag. Får komma ihåg nästa torsdag på nästa del. Ikväll ser jag inget jag vill se på TV. Därför en bok. Snart ringa efter färdtjänst. Ha ni en bra dag och hej då!
 
                                         
  Tova är i Piteå och sparkar boll i helgen.
 
 
 
                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0