Oscar går ut nian

 Oscar och hans mamma, Pernilla.
 
Så var det att Oscar gick ut nian. Jag är så glad för hans skull. Och se att mitt lilla barnbarn har blivit stor. Minns när han var liten och var rädd för smällare, och hans högsta önskan var att han skulle bli tuff. Nu vet jag inte om han är så tuff, mer än på isen. Han är då i alla fall min älskling och så rar. Nu väntar ett annat liv för honom och på annan plats. Önskar honom lycka till!
 
Klockan tio ska jag vara på VC för omläggning. Isabel skjutsar mig dit. Sen blir det en lugn helg för mig. Igår var Isabel och köpte glass till mig. Även jordgubbar från Finnerödja köpte hon. Så gott var det. Har framför mig en månad med svenska gubbar. O la la!
 
Regnet hänger i luften. Ska bli en sån helg. Underbart vilsamt! Hade varit perfekt om jag hade haft nåt att läsa förutom gamla tidningar. Till veckan ska jag ta mig själv i kragen och fara och handla. Då blir det en pocket också. Nu ska jag plocka ner den torra tvätten och sen sätta mig i duschen och njuta, innan jag ska fara till VC. Ha nu en bra fredag mina vänner. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Stor och ståtlig hockey-kille, förstår att du är en stolt farmor, jag njuter också av de svenska jordgubbarna nu fast jag gillar dem bäst med lite vispad grädde. Idag blir det rabarberpaj till efterrätt, det är inte dumt det heller!
Sommarhälsiningar från Åsa i Hälsingland

2013-06-14 @ 11:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0