Härligt solsken

Väntar på att Alec ska dyka upp. Det blev ingen bebis igår, men den är på gång, så Alec kommer hit idag också. Det var inget bra väder igår (för mig) så vi var mest inne igår. Jag var så frusen och Alec tyckte nog jag var en tråkfia som ville vara inne. Det blev lite kortspel och lite tjatter. Idag börjar dagen med sol, men vi får se vad vädergudarna hittar på för oss.
 
På TV igår kväll såg jag Land Girl, en engelsk serie som utspelar sig under andra världskriget. Sen såg jag american idol innan sängen väntade. Sov bra till tvåtiden då det började bulta i foten. Och sen var det kört för sömnen ända till sex då jag somnade igen. Vid nio steg lag upp och gjorde kaffe. Så nu sitter jag här igen.
 
Gör tunnpannkaka till lunch och benfria kotletter till middag. Har också gjort en handlingslista för veckan. Det blir midsommarmaten som ska handlas av samhall. Ska också besöka Ica maxi i veckan. Det finns andra saker som jag vill handla, t ex en pocket. En bok som jag kan läsa ute i det vackra vädret i helgen. Hihihi!
 
Får mig ett gott skratt år den skuttande skatan. Hen skuttar uppför backen här utanför. Fastän den är ganska brant så hoppar istadigt uppför. Nu kom Alec så då kan jag lägga ner bloggandet. Ha en bra dag mina vänner så hörs vi. Hej då!
 
                                                 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0