Tulpaner och semlor

06.00 var jag på benen idag. Det var som om det kröp i benen så då var det lika bra att stiga upp. Kaffe och en macka till frukost och sen ihop plock av tvätt som jag ska till tvättstugan med klockan 10. Ser lite molnigt ut just nu och det är -11 grader. Har varit in på FB och kollat om folk är vakna ännu och det är väl lite si och så med det.
 
 
Fredag igen och jag tycker veckorna bara rusar fram. Men just nu är det ju roligt då våren kommer närmare. Tulpanerna börjar ha högsäsong nu och jag kan tro att semlorna står på menyn på kaféerna. Så allt är som det brukar vara . Även för mig. På radion sjunger Jerry Williams "It started with a love affair"  och jag skalar en banan. Har hört att bananer innehåller magnesium och jag behöver det för mina sendrag. 
 
SAIK vann över Timrå igår kväll och ligger just nu etta i tabellen. Men det är långt kvar av säsongen så det hinner svänga igen. Jaja.
 
Före den första februari måste mina tår vara hela. Då tar kommunen över hemsjukvården, alltså att distriktssköterskan kommer hem till mig för att lägga om mina tår. Och då ska det göras en utredning om detta eller att jag ska ta mig till VC. Och man får ju inte åka färdtjänst dit, så då är det kört för mig och mina tår. Det blir väl att Isabel får göra det, den stackaren. Undrar varför det ska vara så svårt att leva då man inte är frisk. Kanska kommunerna vill att man ska trilla av pinn. Samhället är nog bara till för unga och friska människor. När man blir gammal eller sjuk kan man köras ut på isen på en spark och sen sitta där tills man dör eller isen tinar upp så man drunknar. Då är alla problem för kommunerna borta. I samma anda kan man göra sig av med invandrarna också. Hej och hå då ses vi på isen. Jag kan ju ta med mig whiskeyflaskan jag fick i julklapp, och bjuda på en hutt.
 
Ska klä mig nu så jag är klar för tvättstugan. Ha en bra dag  mina glada vänner så hörs vi. Hej då!
 
                                                  
                                                  
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0