Sveriges riviera

Lite snö har fallit men det är inte så kallt. Mer än i Älvsbyn, det kallhålet. Det skiljer tio grader mellan Luleå och Älvsbyn, fastän det inte är så långt. Men så är det alltid. Har ätit två korvmackor och druckit kaffe. Klockan är nu 8.45 och dagen gryr.
 
Såg ett program igår kväll om Sveriges riviera. Det vill säga Piteå. Har hört en del kommentarer om att skämmas. Men har man nu sett nåt program från Böda camping eller Ullared så är det här ungefär detsamma. Jag är varken med i programmet eller norrbottning, så varför ska jag skämmas. Spontant tycker jag inte det var så bra. Kanske jag inte ser nåt av dom förjande avsnitten. Några tjejer från Skellefteå som hade en manlig strippa från Boden. Och en restaurangchef som tyckte salt och pepparkar var det viktigaste. Några husvagnscampare fick man också stifta bekantskap med. Inget för mig direkt. Tror jag avstår.
 
På eftermiddagen far jag nog till Willys. Passar bäst så. I morgon är det ju omläggning och på fredag tvätt. Behöver väl inte så mycket. Mjölk, korv, apelsiner osv. Fast det kan ju vara roligt att få se lite annat folk än dom som rastar sina hundar.
 
Nu ska jag in i duschen, som vanligt. Sen tar jag fram stickningen. Ha en bra dag och hej då!
 
Och drömmer om sommaren den sköna!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0