Kalasväder

Alec och Isabel har farit hem nu efter att ha sovit här i natt. Jag har stickat en raggsocka storlek 8-10 år och börjat på nästa. Det blir i antikt vitt garn med häl och tå i rött. Riktigt snyggt ska jag säga. Samtidigt har jag sett på vinterstudion.
 
Ute har solen skinit och det är -9 grader. Alltså kalasväder. Inatt har jag blivit störd av värken i tårna. Tror nån att det ska ge sig? Verkar tröstlöst. Räknade tabletterna av den starkare sorten och fick en undran om dom ska räcka för att somna in för evigt.. ibland kan det kännas som om jag inte står ut längre med denna värk. Det är ju inte bara dom sargade tårna som plågar mig. Lederna gör sitt till också. Fast å andra sidan är jag ingen fegis som ger upp så lätt. Eller?
 
I morgon kommer Jana och ska lägga om. Inget jag ser fram emot. Hon verkar så hispig och jag får verkligen kolla vad hon gör så det inte blir fel. Stjärnan är nedtagen och nu är grejerna ute i förådet tills nästa jul. Får nog fara på kupan nån dag och kolla om dom har några snygga lampor. Känns nu när jag har tagit bort stjärnan och staken att jag vill ha  några lampor som lyser upp. Hade tänkt att köpa nån lampa från Oscar & Clothilde, men kollar först på kupan. Det löser sig nog. Coop brukar ju ha lampor som inte kostar så mycket.
 
Till middag blir det kalvsylta, potatis, rödbetor och en veteknäcke. Till efterrätt en blodapelsin. Nu går jag tillbaka till TV , vinterstudion och fortsätter sticka. Ha det bra och hej då!
 
                                                        
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0