Bingolottokväll

Har just sett Svt play och Stjärnorna på slottet sista delen. Kommer att sakna dom kan jag säga. Blir väl att sätta på Tv och vinterstudion snart. Just nu på radion "Mannheimer & Tengby". Ikväll ska jag spela bingolotto. Inte är det ofta det händer. Med min vanliga otur vinner jag åssit. Ute är det -16 grader. Fy sjutton för kallväder.
 
Jocke har kommit hem från Tyskland för ledigvecka. Och denna vecka är det sista veckan  som Åsa kommer för omläggning. Mina tår får fara ut i rymden på en läkningsresa. Hemsjukvården ska tas över av kommunen och då har jag inte råd längre. Ska jag ha omläggning får jag fara till VC och det kommer att kosta mig 520 kr /vecka. För jag kan inte gå dit med mina onda tår och resan kostar 320 kr + omläggningen 200 kr. Så då får syster Isabel ställa upp med omläggning. Sen är det bara att hoppas på att det läker snart.
 
Det blir att sticka idag. Sockan jag håller på med ska jag börja att ta ihop för tårna. Så det går framåt. Snart blir det att köpa mera garn. Jag har gott om svart garn men det är svårt för mig att sticka i svart på grund av synen. Sen blir det nog en eftermiddagslur med boken. Snart är vi inne i februari månad. En månad som brukar rusa iväg.
 
   Håll tummarna för vinst för mig. Hej då!
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Har ett tips ang dina tår, prova Elisabeth Ardens "eight our cream", min brorsa brukar använda den till sina hästar om de får sår, läker rekordsnabbt enligt honom, den är dyr, har du möjlighet att någon kan köpa den på taxefree så är den betydligt billigare där.

2013-01-27 @ 11:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0