Årets första dag

 
Snöblandat regn faller från himmelen idag. Nollgradigt är det också. Kan inte säga att det börjar så bra väderleksmässigt denna första dag på det nya året. Tårna värker som vanligt också. Fick ett tips i telefon igår om hur jag ska behandla mina tår. Och det ska jag meddela min sköterska på torsdag. Sunt förnuft säger att det är det enda som ska hjälpa mig. Tyvärr kan jag inte göra det själv. Hade jag kunnat det, så hade det inte gått så långt som det har nu.  Återkommer i denna fråga.
 
Trodde jag skulle få en lugn helgdagsafton. Men tji vad jag bedrog mig. Man kunde tro att ett krig brytit ut på Hagelvägen. Jag brukar säga hur lugnt område jag bor på. Men det lugnet bara försvann. Det smällde och brakade hela tiden. Åtminstone mellan 21 och 01,30. Väntade bara att nåt skulle komma genom fönstret men som tur var hände det inte.
 
Såg en fransk film "Mysteriet på Moulin Rouge". Och satt sen vid datorn och kollade mina nyaårsönskningar. Nu på morgonen såg jag på SVT play bl a "Stjärnorna på slottet". Där medverkade Eva Fröling, Barbro Svensson, Clas Malmberg, Robert Gustavsson och Philip Zandén. Säg också dokumentären om Marilyn Monroe. En vacker kvinna och skådis som dog alldeles för tidigt. 
 
                                                                                                 
Klockan 13.40 är det vinterstudion och jag tror det är tour de ski. Med sprint på programmet. Ska se det. Har skjutit upp handlingen till i morgon eftermiddag. Ska bland annat köpa en ugnsform i porslin på rea. Om den finns kvar. Har kostat 89 kronor och nu 30 kronor. Hade tänkt köpa den före jul men då blev jag snål. Men nu kan jag inte låta bli när den kostar så lite.  Den är röd och vit prickig och passar för ett litet hushåll.
 
Nu ska jag duscha och sen steka upp en bit av min pannkaka med lök och skinka i. Ha det så bra på det nya årets första dag. Ciao!
 
 
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0