Underligt folk

Det är -5 grader idag också. Himlen ser ut att bli blå ännu en dag. Men man vet inte säkert. Har sovit ganska bra i natt. Var upp vid fyratiden och tog några värktabletter. Och somnade om. Skönt!
 
Igår kväll såg jag "Drömmen om landet". Ännu en gång då jag funderar hur TV lyckas med att hitta dessa människor, som jag betecknar som konstiga. Tex en mamma med tre tonåriga döttrar som ska sköta en camping. Där verkar den yngsta dotterrn vara den som bestämmer. En sydamerikansk familj som ser ut att gräva gödsel hela dagar medan dom grälar. En familj ska sköta ett kafé och det verkar inte gå så bra och till sist en familj på en getgård där kvinnan sköter det hela. Medan karl och dotter inte kommer överens. Och sen är jag som glor på detta är väl ändå konstigare.
 
Sen var det Molanders att titta på innan en kortfilm om en döende morfar. Games of thrones hade jag tänkt se men orkade inte utan det blev sängen.
 
Tradera har jag snöat in på. Det qviltade överkastet slutade jag buda på. Det blev alldeles för dyrt. Jag fick den fina duken som jag har betalt 73 kronor inkl. frakt och har ett bud på en broderad duk. Jag önskar jag får den. En riktigt somrig sak. Jag har haft flera  bud på örngott, men missat dom. Trägen vinner. Så jag försöker igen. Jag ska nu ha ett sånt örngott med spets och broderi.
 
Önskar er en fin dag. Hej då!
 
                                                           
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0