SAIK 105 poäng

Ännu en dag med plusgrader. Nämligen 5 grader. Men det var inte så halt ute igår, om jag trodde. Mest halt var det utanför ytterdörrarna. Och så hade det blivit om stora knölar när man ka gå in. Vilket gör att man får lyfta rullatorn för att ta sig in och ut.
 
Alec var som vanligt snäll när han var här igår. Kanske han kommer idag också. Jag sa åt honom när han hjälpte mig på med skorna då jag skulle till tvättstugan " att det var tur att han var och hjälpte mig" då sa han att det var tur för honom att han hade nåntans att vara. Gullungen!
 
Svenska skidlandslaget har ingen tur. Kalla kom sexa och Halvarsson sjua i gårdagens skiathlon. Norges damlandslag tog dom fyra första platserna och de norska herrarna herrarna fick åtminstone en silver. Vad jag såg, för jag orkade inte se färdigt. Idag är det sprint lag. Sveriges herrlag blir Emil och Hellner. Sätter ett frågetecken för Hellner. Tycker inte han är så bra i år. Tycker även att Kalla är sämre än någonsin. Dom skulle behöva äta samma mat som norrmännen. Ta reda på vad Björgen äter. Det verkar ju vara rätta medicinen. Haha!
 
Under tiden som melodifestivalen visades igår sov jag. Steg upp och såg Mr Selfridge och sen en svensk film "Varg". Sen sängen och sov till fem, tog två piller, sov vidare till sju.
 
SAIK spelade mot Luleå igår. Tog två poäng och Lule fick en poäng. Nu börjar man bli less på att SAIK är så överlägsna.
 
Snart sätter jag på vinterstudion. Skidorna sätter igång tio. Normalt tror jag att Sverige ska ta en medalj. Men nu är inget normalt. Norge tar väl allt förstås. Skulle inte bli förvånad om dom vinner hockey VM också.
 
Slut bloggen för idag. Undrar vad jag ska sticka nu. Har ju kvar garn. Blir väl nå småsockor. Ciao my friends!
 
                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0