Ren tvätt och lavendel

Sov till 7,30 och har nyss tagit medicin och ätit frukost. Det blev en baguett med ost ttill kaffet det goda. Har varit inne på tradera för att kolla min budgivning. Virkat överkast, tio äldre örngott med spets och två böcket av Fröding. Än gäller mina bud och i morgon och på söndag går budtiden ut. Spännande. Nedan överkast o örngott
 
 Ibland använder jag gamla örngott till dukar eller gardinkappor. Har samlat på örngott i flera år. Överkastet kan man även ha som duk.  Minns min mammas linneskåp med så mycket vackert innehåll. Krusade band till örngotten och vackra lakan. Hemvävda handdukar. För att inte nämna lukten av lavendel som fanns i små broderade tygpåsar. Minns att när jag var liten, kröp in dit ofta bara för att ligga där och snosa in den goa doften. Ren tvätt och lavendel.
 
Klockan tretton idag blir det tvättstugan. Går dit mellan Emmerdale och Holby City. Försöker klämma in nån lunch också vid den tiden.
 
Jokkmokks marknad är det nu. har inte tänkt mig dit. Har varit så många gånger att det inte är nånting  som kan göra mig förvånad. Tycker att det är mest bara fylla och elände. Som jag kommer ihåg i alla fall. Finns en del fint hantverk men nog är det mycket svammel också.
 
Ikväll ser jag väl På spåret förstås. Sen blir det läsning i en spännande bok. Ha en bra dag. Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0