Lasagne

 
En dag som alla andra. Fyra+grader men lite molnigt. På radion är det omväxlande prat om doping och hästkött. Doping är ju fel tycker jag, men hästkött va är det för fel på det. Är det idétorka eller vad? Det är väl ungefär som när jag bara skriver om mina tår. Inatt har jag inte sovit mycket. Det pga att bandaget kryper upp och försöker avlägsna sig från fyrtån I morse kom Isabel och snabbt satt ett vanligt plåster över det hela. Och detta plåster satt väl kvar ungefär lika länge som dörren stängdes. Så då vet jag vad jag har att vänta mig kommande natt.
 
Ska se herrarnas 15 km klockan 12.45. Som jag trodde jag skulle få se efter damernas 10 km igår. Det gick inget bra för de svenska tjejerna. Som bäst sjunde plats. Hoppas Johan Olsson kan bättre idag. SAIK slog Färjestad igår. Bra så!
 
Fick mina örngott igår. Verkligen snygga är dom. Inget slitet utan rena och fina. Har satt ett i min säng och ett på soffan. Så tjusigt! Fina spetsar och fina broderade monogram. Tänker på dom som har gjort dessa vackra örngott för länge sedan.
 
Så gjorde jag lasagnen igår kväll. Sen får jag se om nån äter av den. Gjorde den i en ganska stor form. Så alla skulle kunna äta av den. Och sen blir det väl bara jag som äter. Får väl be Isabel hämta hem en bit till henne och Alec.
 
Nu ska ni ha en bra dag. Jag bänkar mig framför Emmerdale innan skidorna. Hej då!
 
                                    
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0