Konsten att stöta tår. Det kan jag!

Jag kan först meddela att Fröding-böckerna är mina nu. Betalade och nu är det bara att vänta på paketet. I kväll vet jag om örngotten och överkastet blir mina. Det är ett annat överkast än det jag visade på bloggen. Det ni fick se fick jag inte. Jag hade lagt ett bud på 250 kronor och det gick för 530 kronor. Jaja, sånt är livet.
 
Igår var det ingen kul dag för mina tår. Det värkte oupphörligen. Låg mest i sängen och deppade. Och inte nog med det. Jag slog mina andra tår på vänster fot. Som tur var gick det inte hål men det gjorde skitont. Har snart slut på dom starkare värktabletterna. Hoppas, hoppas att det snart är slut på värken.
 
Ska försöka se lite vinterstudion snart. Ska också försöka sticka lite. Har kommit över hälen på sockan.Vit och röd randig är skaftet, hälen röd och sen blir det vitt till tån som ska vara röd. Tycker det blir snyggt.
 
Ute är det -15 grader. Det var kallare igår. Jocke ringde igår. Han far till Tyskland i morgon men far hem igen på lördag. Kanske han skulle komma hit då. Då tar han taxin hit från Kallax och så kanske Pernilla kommer hit från  Skellefteå. Kommer att handla lite innan dess, så jag kan bjuda på mat då. Vad ska jag göra för nåt. Köttsoppa, eller? Kanske lasagne.
 
Får se om Isabel hinner hit för omläggning idag. Hon jobbar ju i helgen. Det ger sig väl. Nu flyttar jag mig till TV och stickorna. Ikväll ser jag Örfilen på tvåan. Nu får ni ha en bra dag och hej då!
 
                                  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0