Grattis Hugo 12 år

Idag ska det bli sol och just nu -13 grader. Kan bli en härlig dag helst för utefolket. Oh vad jag skulle vilja åka skidor en sån dag. Men får vara glad om jag kan stå på benen. Och sen kan jag vara glad att jag bara lever. Sovit ganska bra inatt. Varit upp en gång vid fyratiden och tagit värktabletter och kunnat somna om.
 
Som tur är var jag in på apotekets hemsida och kollat mina mediciner nu på morgonen, och såg att jag inte hade kvar några recept där. Då gick jag in på VC hemsida och skulle förnya recepten, men då var det tekniskt fel. Vad förvånad jag blir. Det brukar vara så. Men då är det bara att ringa mottagningssköterskan. Så nu är det gjort. I morgon beställer jag hem medicinerna. Gäller att vara ute i tid.
 
Appropå VC såg jag i PT att Älvsby VC ska få kaféteria. Va kul att nån vill engagera sig även på småorter. Annars är det fettisdagen idag. Då ska man äta bruna bönor med fläsk. Jag gjorde det i söndags och igår. I ensamheten. Man ska väl också äta semlor men det blir inte för mig i år. Inget av detta blir som förut nu när man är ensam. Det finns dom som har tävling om hur många semlor man kan äta. Eller proppa i sig som en del säger. En räcker för mig i alla fall. När jag var liten kunde man nog få i sig två. Med varm mjölk. Inte alltid man fick mandelmassa. Mamma bakade semlorna och och ibland fyllde hon dom med kanel och socker under grädden. Det var gott det också.
 
Mitt första barnbarnsbarn, Hugo, fyller tolv år idag. Tyvärr bor han i Helsingborg så man kan inte gå dit och gratta honom. Han är en fin kille. När han blir lite äldre kanske han kan sätta sig på tåget och komma hit och hälsa på. Om jag lever då. 
                                                    Det var några år sen detta kort av Hugo togs. Nu för tiden ser han väl inte så här farlig ut.
 
Vad ska man då hitta på att göra för roligt idag. Skulle behöva på affären. Men det är väl inget kul. På TV är det väl inte så kul heller ikväll. Maestro är det på ettan. Men det är ju inget kul nu när det bara är dom bästa kvar. Blir som ett och samma. Och den svenska rivieran är så skämmigt. Men man kan ju få skratta i alla fall. Ni ska ha en fin dag och hej då!
 
 
                      
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0