Ett år äldre

Två silvermedaljer igår genom Emil Jönssons och Marcus Hellner å ena sidan och Ida Ingemarsdotter och Charlotte Kalla å den andra sidan. Och då kommer den gamla vanliga kommentaren att det var två norrbottningar som vann. Alltså inte svenskar utan norrbottningar. Jag är fortfarande dum som tror att norrbotten tillhör Sverige. Man behöver bara sätta på norrbottensnytt på radion, så får man höra att norrbotten tog två silver med hjälp av osv. Hade för mig att Hellner kommer från smålandstrakterna. I alla fall fick Sverige två silver igår. Punkt!
 
Alec kommer idag också. Han har sportlov men vill inte till fritids. Då är det väl bäst han kommer hit. Han är ju så snäll när han är här. Det är min födelsedag idag. Men det vill man inte fira. Man blir gammal ändå. 
 
Har börjat sticka på barnsockor i blått och vitt. Inga skidor idag men Emmerdale blir det som vanligt. Och ikväll ser jag Drömmen om landet och Molanders. En helt lugn dag för mig. Bara att springa fort förbi den. I alla fall är det varmgrader idag också, upp mot 7 grader enligt SMHI.
 
Ha det så bra mina vänner. Hej då!
 
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0