Drömmar om nya möbler

Har väntat med bloggandet tills jag sett VM sprinten varit. Ida Ingemarsdotter tog silver och Emil Jönsson fick nöja sig med en fjärdeplats. Jag tycker ändå Att Emil är bäste man i sprinten. Och så ser han så glad ut.
 
Isabel var och hämtade två paket på Coop åt mig. Ett med mediciner och ett med ett virkat överkast som jag köpt på Tradera. Vet inte om jag ska ha det som duk eller överkast. Mina tåsår håller på att klä av sig. Småvärker lite också. Hoppas dom klarar sig till i morgon då jag ska till fotvården. Ska ju vara där elva så jag måste stiga upptidigt då jag tar vätskedrivande.
 
Väntar mera paket från Tradera. Tre stycken örngott med spetsar och en vit duk, gammeldags med knypplad kantad spets.
 
Efter detta köp ska jag spara pengar till ett nytt matbord och nya stolar samt ett vitrinskåp. Allt vitlackat och bordet runt med iläggsskiva. Har hittat det på Ikea och nu fattas bara pengarna, 6790 kronor plus eventuell frakt. Skulle sitta fint med en vinst på postkoden. Bordet och stolarna jag har nu kan jag sälja på blocket. Några hundra kan jag väl få för det. Jag vet att dessa möbler ska passa jättebra hos mig. I vitrinet ska jag ha porslin och glas. Och även den franska keramiken. Sen har jag också koppar som jag har köpt från Oscar & Clothilde, som  skulle passa där också. Samt ljuslyktan från Kosta Boda. Det gäller att leva snålt framledes. Kanske bara en dröm för mig och drömmar kostar inget.
 
Ha en bra dag mina vänner! Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0