Ring, ring

Jag försökte ringa min äldsta dotter igår. Men tji svar. Man tycker ju att det skulle vara enklare med mobiltetefoner. Jag menar att man skulle vara mera tillgänglig för sina medmänniskor. Men så är det inte och jag har inte lust att prata med en telefonsvarare. Då är det bara att skita i mamma-dotterpratet. Kanske jag är till besvär för mina barn och det vill jag ju inte. Då är det bäst att jag flyttar till ett boende där jag får hjälp med allt. Till och med att folk kan prata åt mig. Det vore väl det bästa.
 
Adventljusstaken får jag inte att lysa trots nya lampor. Blir nog att köpa ny. Eller skita i adventsljus. Jag tror att jag överlever utan.
 
Idag är det lite kallt och snön ligger som en matta över allt. Det blir ju ljusare med snö på marken. Men jag har ont, mer än vanligt och jag vill gnälla som vanligt. Hon som tog på mig strumporna idag var så snäll och tog mina sopor också. Utan att jag bad om det. Annars är väl soporna det som vållar mest problem för mig. Ingen tycker om att gå med dom.
 
Igår kväll såg jag De fattiga och de rika och Mistrals dotter. Man ser hur man ändrar sig med tycke och smak vad det gäller TV program. Det jag tyckte var bra förr tycker jag är svamligt nu. Men ändå sitter jag och ser det. Nu ska jag förflytta mig till sopborsten och ta upp lite sten från golvet. Så slipper jag få dessa stenar under fötterna. Dom är så vassa. Ha det bra så hörs vi sen. Hej då!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0