Rotmosdag

 
 
Torsdag håller på att gå mot kväll. Startade dagen med kaffe och grekiskt lantbröd med skinka på. Sen en dusch innan VC och omläggning hos Ashley. Fick vänta länge på bilen som skulle skjutsa hem mig. Är så less all denna väntan. Vi som går mot döden har inte tid att vänta. Har så mycket att göra innan vi lägger näsan mot himlen. Skämt åsido, men nog är livet mer värdefullt än att vänta på sura chaufförer som behagar skjutsa mig hem. Kunde jag gå skulle jag hellre göra det.
 
Gjorde rotmos när jag kom hem. Mycket gott kan jag säga.Sen blev det en vilostund och snart ska jag diska. Blir väl nåt lätt till middag eller lite pannkaka. Undrar vad dom visar på TV ikväll? Har inga stora illusioner om det.
 
I morgon eller på lördag ska jag försöka städa lite i TV rummet. På söndag får jag hem min nya matta så då vill jag att det ska vara färdigstädat. Ryamattan ska flyttas under matbordet och den nya mattan ska ligga framför soffan. Har en idé om att om ryan ligger under bordet så syns inte all skit (smulor och sånt) mellan dammsugningarna. Om än jag nu vet att det är smuligt, så syns det inte. Lat-Maja tror jag man kan kalla mig. Skulle nog också ta fönsterna. Få se vad mina axlar tycker om det då?
 
Det har varit molnigt idag med det klarnar upp nu. I helgen ska det bli finväder säger dom. Vi får se!
 
Jag hör av mig i morgon. Ciao!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0