O hå ja ja

Ordningen är återställd. Usian Bolt är världsmästare på 100 meter. Han är outstanding för att använda ett engelskt ord (är ju så populärt).
 
En annan ordning som är återställd är mina tår. Åtminstone vänster fyrtå. Efter två veckor utan värk for jag glad i hågen till VC. Naturligtvis en ny sköterska som skulle lägga om mina tår. Jag blir så trött på att tala om hur man ska göra för att jag ska vara nöjd med omläggningen. Borde göra ett besök hos Gud Fader i hans kyrka och be en bön om att det ska vara bra nu. Alltså jag hade ingen värk när jag for men när jag kom hem var det bara att ta värktabletter. Snart är det ett år sen jag slog fyrtån i betongäpplet. Tror ni mina tår längtar efter ett bad? Hela jag skulle vilja plaska i vatten en hel dag.
 
 
Köpte ett grekiskt lantbröd på kafeét (det dyra) på VC. Så när jag kom hem gjorde jag två mackor till kaffet jag var sugen på. Det blev min försenade lunch. Till middag idag steker jag upp de två skivor kotletter som är kvar i kylen. Kokar potatis till detta och gör en sallad. Tror nu att jag lägger mig en stund och vilar. Det tar på att vara på gång. Ha en bra dag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0