Främlingar

Ser ut som en mörk dags början när man tittar ut. Regnet hänger i luften. Skönt för alla soldyrkare att få en paus. Frukosten är avklarad och har beslutat att inte bestämma nåt att göra idag. Skulle så stort putsa fönster igår men mina axlar sa nej. Fick en ruta på insidan putsad och sen tji mer. Så arg jag kan bli. Får hoppas att nån kan förbarma sig över mina fönster. Innan vintern.
 
Hörde nyss på radion att dom har upptäckt att snus är lika farligt för gravida som cigaretter. Så förvånad jag blir. Forskningen fortsätter så att dom i framtiden kan sätta varningstext på snusdosorna. Hm!
 
Sen är vi inne i den tid då folk på FB varnar för främmande bilar som kör omkring. Komma hit till norrbotten och köra omkring på vägarna är ingen hit. Det kan ju vara bovar som spanar. Titta på bebyggelse, natur eller bara kolla nån adress kan man inte göra. Främmande bilar som kommer söderifrån gör rätt i att vända i Jävre, typ. Nog finns det bovar i södern, det ska gudarna veta, men vänta med att dömma till dom gjort nåt. Har en kompis som var i USA och tillsammans med tre vänner bilade i landet. Polisen tog dom och satte dom i häkte för att dom åkte omkring och kollade. Dom hade ju ingen bekant på den orten utan skulle bara passera. Fick sitta i häkte tre dagar innan dom blev kollade och släppta. Hon åker aldrig mer till USA det kan jag lova. Fick inte ens en ursäkt.
 
Igår såg jag på TV. Började med den förbjudna allsången. Har förstått att det inte är fint att kolla på den. Jag brukar inte se den men i brist osv. Kul att se alla glada människor. Nu var det väl inte så kul artister i mitt tycke. Men Tommy Körberg och hans gäng är ju kul. Sen såg jag Montalbano och Bates motel. Trött till tusen däckade jag sen.
 
Jag har kvar en flaska limoncello i kylen. Tror jag smuttar på ett glas i kväll. Nu säger jag hej då för idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0