Bilar

Efter en regnig kväll med åska ser jag en ljusare morgon. Igelkottarna har rensat fatet med mosad potatis i gräddsås och svamp. Var nog gott i magen på dom små kottarna. Dom ska ju snart gå och sova så dom behöver all mat dom kan sätta i sig.
 
Däremot behöver jag inget extra. I matväg menar jag. Jag är aldrig hungrig numera. Inget sugen på nåt. Men går jag ner i vikt? Tycker inte det. Blir nog bättre när jag kan promenera. När mina tår vill det. På TV igår såg jag på tvåan om fåglar. Det finns elaka såna också.
 
I morse kom jag att tänka på en bil som pappa köpte när jag var liten. Den första bilen jag kommer ihåg. Det var en svart Studebaker. Varför jag kommer ihåg den var att min morbror Nisse lånade den och krockade med en annan bil. Morbror Nisse förlorade mjälten i den olyckan. Bilen såg ut som den på bilden.
 
  Nästa bil jag minns var en Citroén berliner 11. Jag skulle gärna ha en sån idag. Lite kult. Bilen som jag tyckte var liten och gullig var en Dkw 1000 Coupe Det är sista bilen jag kommer ihåg innan pappa hamnade i japanträsket med bl a Toyota och Honda. Denna bil var lite sportigare än dom föregående.
 
Eftersom det är onsdag idag kommer Samhall med varor. Bl a två kilo kotletter på extrapriset 49.90 /kg. Sen blir det väl att se Emmerdale (som håller på att spåra ur) och Holby City. Hur det blir ikväll vet jag inte än.
 
Ni får ha det så bra mina vänner. Hej då!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0