Längtar

Måndag morgon. Trött till tusen. Startade med en kopp kaffe och en rostad ostmacka. Och naturligtvis medicin. Helst skulle jag vilja lägga mig igen och bara sova. Men idag ska jag på VC och då är det bäst att jag håller mig på benen så jag är klar när jag ska fara. Sova får jag göra sen.
 
Ska också göra handlingslista som jag ska ringa in i morgon till samhall. Isabel ska också hämta ut pengar till denna handling. Sen flyter veckan på som vanligt. Och Alec och jag längtar till sommaren då vi kan äta jordgubbar på uteplatsen, och en och annan glass. Just nu känns det avlägset.
 
Igår kväll såg jag ett program på tvåan klockan 19 om vita lejon. Intressant att se lejonlivet för två lejoninnor med ungar. Varje lejoninna hade två ungar och två av dom var vita. Vi fick se hur mammorna stred för sina ungar. Det var många faror som väntade innan dom var vuxna. Underbart program.
 
Sen såg jag Maria Wern på fyran. Fast jag brukar aldrig se film på fyran. Det brukarr vara så långa reklamavbrott att man lessnar. Man hinner göra mycket under reklamen. Igår t ex diskade jag en stor disk. Jag håller mig nog till ettan och tvåan. Ikväll ser jag Molanders.
 
Snart blir det en dusch så jag vaknar. Jocke flyger till Malmö idag och sen en biltur till Uddevalla för jobb där. Isabel har mammavecka och Matte är fortfarande sjukskriven. Allt som vanligt alltså.
 
Solen är vaken nu och glimmar till ibland över Hagelvägen. Hoppas nu att den värmer också så att snön far all sin väg. Ha en fin dag ni mina bästa vänner. Hej då!
                                   
                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0