Isgata

Skulle tvätta igår, men jag tog mig inte till tvättstugan. Försökte verkligen men det var så halt att jag höll på att ramla hela tiden. Det var bara att ta sig hemåt igen. Räckte inte med att man höll tungan rätt i munnen. Nog är det väl konstigt att Lulebo inte kollar upp vägarna där dom har lägenheter för uthyrning. Vad händer om man bryter ett ben eller arm här utanför? Nu har jag ringt till hyresvärden och dom ska skicka nån hit. Få se om det blir nå bättre då.
 
Idag kommer Samhall med mina varor. Vad skönt att slippa handla. Inget särskilt för mig att göra idag. Det gamla vanliga blir det. Har lite kvar att läsa i boken. Beställde koppar med fat och assietter från Oscar & Clothilde. Nån ska få detta i födelsedagspresent. Mönstret på dessa koppar och fat är blåklint. Snyggt! Hade tänkt leta fram en bild på detta men jag gör det sen.
 
Idag ska jag laga nåt som jag inte gjort på länge "Korvgryta". Purjolök, kålrot, morötter, potatis och lättkorv. Så jättegott men mycket kolhydrater. Men nyttigt i alla fall.
 
Ikväll ser jag kanske om dom konstiga kockarna som tävlar fastän dom inget kan. Enligt vad dom själv säger. Orkar jag ser jag också Chicago in fire. Men man vet inte. Ha ni nu en bra onsdag. Längtar efter våren men när ska den komma. I alla fall inte förrän snön är borta. Bläh! Hej då!
 
                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0