Val i sikte

Nu har dom siktat en val från Bergnäsbron i Luleå. Helt konstigt, eller hur? Men kul också om nu inte valen far illa. Det blir väl nåt för folk att kolla på. Det är väl inte helt, otroligt eftersom det finns förbindelser med det stora havet. (Bottenviken).
 
Igår satt jag ute en stund i det vackra vädret, medan jag väntade på att tvätten blev färdig. Men när jag kom in var det som om himlens portar öppnade sig och det kom en störtskur. Efter tio minuter var det vackra vädret tillbaka. Hur konstigt som helst.
Såg "Efterlyst" som jag trodde och sen sporten från paralympiskt. Jonas Jakobsson tog ett guld i skytte. Han är duktig. Även bordtennisspelarna är duktiga.
 
Idag är det städning på programmet. Ska storstäda köket. Även bona golvet där. Rengjorde ju fläkten igår. Så jag började redan igår. Tvättade också mattan igår, så den är färdig att lägga på efter boningen. Får vänta med att måla höstolen tills jag har färg.
 
Köpte glass från glassbilen igår. Men det är ingen billig glass dom har. 205 kronor för två sorter. Bl a Sundborn punch. Men den är ju god i små koppar.
 
Vaknade vid femtiden i morse då Matte lämnade in sin ryggsäck, vilket betyder att han ska sova här i natt. Nej nu är det på tiden att jag sätter igång med städningen. Får ta det i etapper så jag inte sliter ut mina tår. Dom är fortfarande onda.
 
                            Hej då!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0