Shopping

Nu börjar jag vara som tonåringarna, som sätter ut bilder på sin shopping. Var som sagt på Ica Maxi igår och handlade en grön pläd till Mattes födelsedag. Det fanns bara ljusgrön och vit kvar. Ganska rörigt var det på affären. Dom måtte väl ha lite att göra, då dom möblerar om hela affären. I alla fall köpte jag den ljusgröna. Så köpte jag en ny mascara. Och av alla sorter dom hade blev det en Max Factor. Då dom inte hade Lancome så fick jag nöja mig med den.
                                      
 
Sen köpte jag en bit fransyska till stroganoffen och även bruna bönor som jag längtar efter. Hallon och jordgubbar smög sig ner i min korg också. Hallonen åt jag upp direkt efter hemkomsten men jordgubbarna äter jag idag.Ni ser vilken gottegris jag är.
 
SAIK tog bara en poäng vid matchen mot Timrå igår kväll. Vid full tid stod det 1-1 och sen vann Timrå på straffar. Skit också. Nu längtar jag efter att laget blir ordinarie igen.
 
Har sovit till fyra i natt och det får jag väl vara glad för. Men nog skulle jag kunna sova lite till men det blir när tårna är helade.
 
Idag kokar jag bruna bönor till middag. Både jag och Matte gillar det. Sen börjar jag sticka på den tredje hundtröjan. Jag köpte ju garn till den igår. Det blev grå-blå randigt. Stickar den i resårstickning.
 
Nu blir det duschen för mig. Hoppas ni får se solen idag. Här i Luleå ska den visst komma fram. Enligt radion.
 
                                  Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0