Jordgubbar till tröst

 
God morgon! Vaknade tidigt av en hostattack. Ingen idé att ligga kvar i sängen utan det är bara att stiga upp och börja med pillerknaprandet. Just nu sitter jag med en kaffekopp och en mjukkakemacka. Omläggning idag. Jag vet inte vad dom gör med mig. Inget blir ju bättre. Inte nog med såren. Alla mina tår värker av det reumatiska och har ni inte haft denna värk kan ni inte föstå hur det känns.
 
Var ju på Storheden  igår och handlade lite. De enda skor jag fick på mig (pga bandaget) var foppatofflorna. Och det är ju inga vinterskor direkt. Men så är det. Till tröst köpte jag en kartong jordgubbar som jag ska äta idag.
 
Jag kan säga att jag tror inte att det är svenska bär. Men det struntar jag i. Jag äter ändå dom järnrika bären.
 
I Pajala öppnar dom en ny gruva idag. Jag kan inte säga att det förändrar mitt liv med denna gruva. Men.....! Alltid gläder det nån norrbottning.
 
Matte ska dyka upp idag och även sova här i natt. Hoppas han kör försiktigt nu när det är lite halkigt. Åtminstone fläckvis.
 
Såg ett vitrinskåp och matbord på blocket. Som jag skulle vilja ha. Men det är ju dömt att misslyckas då man varken har bil eller släp. Bara fortsätta drömma. Jag känner för få lulebor som jag kan be om hjälp. Och Luleå är ju ganska stort ((hm).
 
3 grader idag och lite regnlikt. Snön blev inte långvarig. Men det kommer mera. Ha det bra mina vänner och hej då!
                                     
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0