Grattis Mattis!

Mattes födelsedag i dag. Han har sovit här i natt efter ett sent jobbskift och är redan ute på jobb igen. Hann i alla fall ge honom födelsedagspresenten, den gröna pläden. Ska snart steka pannbiff som serveras till middag med mos och stuvad blomkål. Vet inte om han hinner äta det innan han far hem. Har i alla fall en prinsesstårta i kylen som vi kan äta efter lunch. Matte slutar vid elvatiden och sen är han ledig till slutet på nästa vecka.
 
Solen visade sig igår och det finns en förhoppning om att det sker en repris idag. Ska tvätta klockan 13 och kanske gå med sopor också. Har inte ännu bra i tårna. Vaknar vid femtiden varje morgon då värken sätter igång. Less är jag. Har också blivit snuvig. Vill inte få lunginflammation igen. Skit också.
 
SAIK förlorade mot Brynäs igår och det får man ta. Oscar var i Piteå och spelade match igår kväll. Vet inte hur det gick. Får veta det senare idag. Deras nästa match är mot Modo, tror jag. 
 
Hundtröjorna är färdiga nu. Känns konstigt att inte har nån mer att sticka. Men får väl sticka sockor. Håller ju på med ett par blåa.
 
              Ha det nu så bra idag. Höres!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0