Detta eviga mörker

Vaknar i halvmörker och klockan är 7.30. Om det hade gått hade jag nog väntat med att vakna till april månad. Ja nu är det så att jag måste upp och medicinera mig. Piller efter piller halkar ner i min hals. Sen brygger jag kaffe och brer sista mjuka mackan. Oh så gott! Sätter mig vid datorn och så kan dagen börja.
 
Nu ska jag dra dagens klagan. Bandaget på benet skaver. Vid vristen skär det in och jag kan säga att det är ont och irriterande. Nu säger sakkunskapen att bandaget ska hjälpa mina tår att helas. Själv är jag tveksam till denna metod. Sen bandaget kom på har det inte skett nån förändring vad gäller såren. Men sakkunskapen ska man inte ge sig på. Vad vet jag en gammal tant. Jag kan tänka att det är mina gamla synder som ska gäldas. Djävulen skrattar vid min sida. Hohoho!!!!!
 
Ska jag ta mig ut idag. Måste kolla om jag har några skor som är nog stora först. I inlandet är det snö som väntas och vi här vid kusten får regn. Enligt SMHI. I alla fall åker dammsugaren fram. Sen ska jag ut i förrådet och hämta in korgstolen om jag nu klarar av det. Utan att stöta nån tå.
 
Vad visas på TV ikväll? Just nu har jag ingen aning. Kan det var Leif GW Perssons program som kommer igen? Har en hum om detta. Annars har jag läsning att göra. Ha en bra dag nu. Lovar att inte klaga om min hälsa i morgon. Hej då!
 
                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0