Tråkigt skitväder

Säger alla ord jag kan när jag beskriver vädret. Grått, mörkt, blött, disigt, tråkigt, ledsamt och så vidare. Fem grader varmt. Lyssnade på Lisa Syréns beskrivning om alla helgons dag. Jag har aldrig fått nåt begrepp om den dagen och halloween. Halloween firades i onsdags och alla helgons dag är idag. Har inget med varandra att göra.
Då förstår ni att jag lyssnar på "Ring så spelar vi".
 
Jag började på hundtröjan igår. Ett nytt mönster som jag aldrig har stickat förut. Man börjar vid halsen och går neråt. Först stickar man med strumpstickor och sen med rundsticka, vanliga stickor och avslutar med rundsticka. Det tar en stund innan man förstår mönstret. I alla fall om man är dum i huvudet som jag är. Får se hur det blir. Jag lämnar inte ifrån mig nåt som jag inte är nöjd med. Sen är det svårt när jag inte har hunden här. Spännande eller hur?
 
Min älskade Alec ringde igår kväll och talade om att han kommit hem från farmor i Överkalix. Han har ju en egen telefon nu, så han kan ringa när han vill. Han sa, "jag vill bara höra hur du mår mormor", så gulligt. Värmer i en gamlings hjärta.
 
Ikväll får jag välja och vraka mellan programmen på TV. Gäster med gester, Så mycket bättre, Downton Abbey och Lewis. Inte lätt. Gäster med gester och Lewis kan jag nog se i play.Tror jag i alla fall. Så då får det bli så.
 
Nu ska jag göra tabberas på jordgubbarna jag har i kylen. Smaskigt! Senare idag är det hockey och jag tror SAIK spelar hemma mot HV71. Rätta mig om jag har fel. Men innan dess är det melodikryss. Nu ska jag nog ta en dusch så jag blir helgfin. Hoppas ni får en bra lördag. Hej då!
 
                             Det var ett tag sen, Alec gullet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0