Tidningsprenumerationer

 
Mitt i veckan, alltså är det onsdag. Fem plusgrader är det. Gjorde bort handlingen i går, tack och lov. Så nu kan jag njuta av dagen, tror jag. Stickar vidare, fastän nog känns det i handlederna, om jag nu ska gnälla. Måste en sväng med sopor idag på eftermiddagen. Blir en överlastad rullator mot sophuset.
 
Matte kvar i Sunderbyn och han blir nog kvar några dar till. Ska bli skönt när han får lämna stället frisk eller med ett skäl till vad som hänt honom.
 
Köpte en painriche igår så jag har delat den. Så till frukost åt jag två bitar, en med ost på och den andra med rökt skinka och gurka på. Gott till kaffet och mättande. Sen idag ska jag äta pölsa med potatis och rödbetor. Det var år och dag sen jag åt det. Blev så sugen igår, så jag var tvungen köpa en korv pölsa. Inte nån billig mat egentligen. Men gott! Minns mormors pölsa som hon gjorde när grisen var slaktad. Mm!
 
Jag är kortprenumerant på Sköna hem. Betyder att jag får tre nummer av tidningen för 59 kronor. Men jag kan tycka att jag bara ser reklam i den tidningen. Alltså bara stora annonser. Ska inte fortsätta att prenumerera på den. Däremot har jag också skickat in en prenumeration på Året Runt. Har fått en premie som man skulle få, en stor duk, signerad av Lena Linderholm. Snygg! Däremot har jag inte fått nån tidning, fastän jag har betalat. Har mejlat till kundtjänst så jag får se vad som händer.
 
Nu ska jag in i duschen för att vakna upp ordentligt. En hund skäller ute där det brukar vara så tyst. Dagen börjar gry. Hoppas den artar sig bra. Så vann SAIK igår över Linköping med 4-2. Vackert så! Hej då mina vänner!
         
                        
 
                              
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0