Söndag 18/11

God morgon mina vänner. Ännu en mulen lite regntung dag ser sin början. Igår kväll regnade det här på Hagelvägen. Jag satt bänkad framför TV och såg Lewis på nian.
 
Nu på morgonen har jag sett play på ettan och Downton Abbey. Har också plockat hem ett foto från FB av Hedvig i Örebrotrakten. En söt liten hund i en tröja jag stickat.
 
 
   Visst är hon söt. Och bra att tröjan passade. Tröjan är stickad allt i ett utan sömmar. Det tog en stund för mig att förstå beskrivningen, som inte är så utförlig. Man börjar vid halsen med strumpstickor och byter till rundsticka. Sen stickar man nederkanten och möter upp vid ärmhålen, och tar ihop där. Förstår ni? Det tog ett tag innan jag fattade. Man fick inte veta var man skulle börja utan man stickade på känn, så att säga. Men nu vet jag.
 
Matte ligger i Sunderbyn. Med högt blodtryck bl a. Hoppas han piggnar till snart. Jag blir så orolig. Isabel var där en stund igår kväll.
 
Nu en roligare sak. SAIK vann bortamötet mot Rögle med 7-0. Nästan skämmit. Oscar far nu till Mora för att kolla på deras gymnasium och deras hockeylag. Han har ju redan varit i Göteborg och kollat där. Tror han ska till Timrå också. Han är i alla fall inbjuden dit också.
 
Äter till lunch ökenmacka och till middag köttgryta. Ikväll ser jag bl a "Herrskap och tjänstefolk". End of story.  Hej då mina vänner och ha en bra dag.

 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilken fin tröja vovven fick skönt att ta på kalla vinterdagar kantänka...ja om vi nu får någon vinter här i Hälsingland har vi också gråa regntunga dagar, nu vill jag ha snöööö och några minusgrader, på spisen står paltgrytan ååh vad jag längtar, en halvtimma kvar, tänk förr i tiden när man var så mycket yngre så var palt vardagsmat nu är det festmat ja i alla fall hemma hos mig, tiderna förändras och matvanorna också, pastarätter och texmex och thaimat förekom aldrig man visste inte ens vad det var ute på bonnlandet utanför Älvsbyn, det skulle dagens bortskämda ungar fått vara med om...saltströmming och potatis stekt fläsk och potatis ja i den stilen gick det. Till jul fick man apelsiner annars aldrig, nej nu ska jag ta fram smör och hemkokt lingonsylt vilken fest! Ha en fin fortsättning på november och att dina tår blir bättre!

2012-11-18 @ 16:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0