Sjätte tröjan klar

Har varit vaken sen sju. Idag kommer man väl att tjatas ner, både på radio och TV, av presidentvalet i USA. Jag är så anti USA som man kan bli nu för tiden. En gång gillade jag det landet, men nu icke sa Nicke.
 
Jag har ont som sjutton idag. Omläggning av tår på förmiddagen. Matte har sovit här och är nu till Piteå lasarett för koll. Han har lånat sin bil av Isabel, som är ledig idag.
 
Ska snart in i duschen så jag är ren och fin då sköterskan kommer. Igår kväll såg jag ett program som visade hur fort man kan göra av med två miljoner. "Pengarna på bordet" heter programmet. Ganska oförargligt kan man säga.
 
Frostigt ute på marken och jag undrar om solen kommer fram idag. Den var ju uppe en stund igår. Så kanske kommer den fram idag också. Hundtröjan som ska till Örebrotrakten är nästan klar. Ska bara sticka resår runt benöppningen, så sen ska jag be Isabel att köpa påse till frakten och lägga den på lådan. Klart! Sen är det bara undra om den passade till hunden. Är glad att jag klarade av det nya mönstret, efter mycket grubblande. Det braiga med det mönstret är att man inte behöver sy några sömmar. Allt i ett, så att säga. Kanske jag skickar den som ska till Skellefteå också. Den ligger ju här på hyllan och bara väntar på att användas. Sen har jag mera garn att sticka av. Men nu kanske jag siktar på nåt annat.
 
Tror Matte ska sova här i natt också. När ska jag städa då? När andan faller på kanske. Eller när orken kommer. Nu önskar jag er en fin dag. Vi hörs så hej då!
 
                              
 
                       
 
 
                              
                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0