Melodikryssdag

Sitter och väntar på melodikrysset och har nyss lyssnat på Ring så spelar vi med Stefan Holm, som programledare. Till frukost blev det kaffe och långfralla med prickig korv och gurka på. Igår såg jag ett gammalt avsnitt av Morden i Midsomer. Sen sängen för mina uttröttade tår. Så skönt att lägga sig och jag somnade direkt.
 
Jobbigt att gå fram och tillbaka till tvättstugan igår. Det gjorde så ont i tårna när skorna kom på. Skönt att tvätten är klar för denna vecka. Vädret idag är inte kul precis. Mörkt och tråkigt i alla fall just nu. Ska visst bli snö enligt radion.
 
Ska snart sätta igång med att laga till köttet som jag tog fram igår. Får se om Jocke dyker upp idag eller i morgon. Skulle vara kul med lite sällskap en stund. I stickningen är jag i överkanten på framstycket, men nog tar det sin modiga tid. Men det är ju ingen brådska. Det får ta den tid det tar.
 
Melodikrysset avklarat. Idag lätt som en plätt. Men det tyckte jag förra lördagen också. Sen upptäckte jag att jag hade två fel då Zarah Leander stavar sitt förnamn med Z och Franz Lehar likaså. Fel. fel, fel!!!!!!!! Kanske är det ett sånt fel jag gör hela tiden. Men skit detsamma jag vinner i alla fall inte.
 
Jocke ringde nyss och dom kommer inte idag i alla fall. Men jag ska ändå göra köttgrytan nu. Till lunch steker jag en hamburgare och gör en sallad på isbergs, tomat och gurka. Sätter lite dressing på salladen. Bra så!
 
Hockey idag då SAIK möter Rögle. Bara dom nu inte underskattar motståndarna och åker på stryk. Rögle ligger ju i nedre delen av tabellen. Men nog tror jag dom kan bättre. Håller tummarna.

         Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0