Inget bra humör

Mitt humör är inte på topp direkt. Vaknade vid sextiden och kände mig helt färdig. Oroar mig för Matte som är kvar på Sunderby sjukhus. Jag vet att han är vuxen men för mig, blir inte mina barn mer än barn. Sen var det meningen att Isabel skulle skjutsa mig till affären idag på förmiddagen. Men hon måste tyvärr jobba och jag måste på affären, så det får bli som det blir. Får åka färdtjänst (tack och lov att dom finns). Jag är ju så strumlig med att packa ner varorna vid kassan och folk blir irriterade på mig som är så saktelig. Men det är väl bara att sätta näsan i vädret och låtsas som om det regnar.
 
-4 grader nu på morgonen och ingen snö, tack och lov, så jag kan ha foppatofflorna på mig. Måste gå med ett lass sopor också. Hoppas inte att backen ner till sophuset är hal idag.
 
Hockey i kväll. SAIK spelar hemma mot Linköping. Bara att hålla tummarna för pojkarna. Hoppas också att Oscar har det trevligt i Mora bland masarna.
 
Hinner jag idag så stickar jag. Håller på med första ärmen. Frukosten är redan intagen. Kaffe med rostat bröd och räkost på. Hoppas ni har bättre humör än vad jag har. Önskar er en bra dag. Hej då!
 
                              
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0