Hur är det? Det knallar och går.

Det har varit en regnig natt och fortfarande är det plusgrader. Mörkret härjar här utanför. Så trist! Sätter en Kung av Danmark i munnen. Dom är ju i alla fall sockerfria. Minns ni dom karamellerna? Dom finns fortfarande, upptäckte jag när jag var på affären sist. Frukosten är intagen så det är tillåtet att stoppa en karamell i munnen och suga på den.
 
Vad händer i dag då? Ja Åsa kommer och lägger om mina tår. Ska hinna duscha innan hon kommer. Sen blir det väl stickning, Emmerdale, lunch och eftermiddagsvila.
 
Var iväg med mitt sopberg igår. Skönt att ha gjort det för denna gång. Men nog smärtade mina tår vid den promenaden. Men vad gör man, soporna kan jag ju inte ha kvar här hemma.
 
Idag ska dom göra en biopsi på Mattes njurar. Stackars lillgubben vad han får gå igenom. Förhoppningsvis får han åka hem sen. Jag kan inte säga att han trivs att vara där han är nu. Egentligen skulle han varit på Råsunda och sett AIK-Napoli ikväll. Men så blir det inte.
 
Jag åt en potatis igår till middag tillsammans med pölsa och rödbetor. Bästa middagen på länge kan jag säga. Det räcker till en middag till (idag). Smaskens!
 
Bäst att jag häver mig in i duschen nu. Har märkt att jag pratar för mig själv. Det blir väl så då man är mycket ensam. Tur ändå att ingen hör mig. Se när det ju bra att man får dom svar man vill när man pratar med sig själv. Ha det bra och hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0