Gnälliga jag

Regnet smattrar mot fönsterrutorna och det är nån varmgrad nu. Jag vet att dom har lovat att solen ska komma fram idag.Men just nu verkar det otroligt. Det är ett riktigt reumatikerväder och det känns i hela min kropp. Undrar hur länge jag får hålla humöret uppe. Börjar kännas deppigt nu.
 
Isabel var här och klippte mina tånaglar på höger fot igår. Det kändes som om det gjorde ont. Men det var nog inte i naglarna utan i lederna. Kommer ihåg då Jocke var liten och skrek i högan sky när man klippte hans naglar. Kanske han hade samma sjuka som jag då.
 
Omläggning idag. Suck, ska det aldrig sluta. Har i alla fall slagit in dom julklappar som jag har. Skönt att det är gjort. Mellan er och mig tycker jag inte om att göra paket längre. Gör så fula med mina stela fingrar. Tycker nu att, när man måste ha hjälp med allt man ska göra, har man inte då tappat rätten att leva. För mig börjar det kännas så. Stackars dom som måste hjälpa mig med allt. Gå med soporna, klippa tånaglarna, skjutsas till VC, hämta ut paket osv. Listan kan göras lång. Tack och lov så klarar jag av att duscha. Och det ska jag göra snart.
 
Ser att Matte har varit här medans jag sovit. Alltså jobbar han idag. Önskar att ni har det bra i alla fall. Och inte är så gnälliga som jag är. Ha det bra! Hej då!
 
                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0