Fars dag

Mulet, trist väder. All snö är borta och det är några plusgrader. Blåser gör det också. Usch!!!!!!
 
Dammsög och vaskade igår och idag ska jag damma. Det är det tråkigaste när man städar. Till frukost gjorde jag två små limpmackor med tunna skinkskivor och tomat på. Kaffe till detta. Inget särskilt för mig att göra idag. Stickar lite och ska också se några repriser på TV. "Så mycket bättre" klockan 11.30 och "Downton Abbey" klockan 16.05. Ikväll ser jag också på TV, vet inte vad, mer än att det är "Herrskap och Tjänstefolk" på sjuan klockan 22.00. Så nu vet ni det.
 
Tror jag ska slå in några julklappar också. Får se om jag får hem paketet som ligger på kiosken. Igår skrev jag några julklappsrim som ska vara på paketen. Tror det är bara tre veckor till första advent. Tiden går så rasande fort. Pga att julafton är på en måndag blir det ju en lång helg. Med många lediga dagar.
 
Idag ska jag steka fläsk med lök. Såtter dit lite grädde så det blir en god sås. Äter det med kanske broccoli. Ska börja läsa en ny bok, skriven av Camilla Läckberg "Änglamakerskan". En pocket som jag köpte i torsdag. Ja det är vad jag ska göra idag. Så då vet ni det. Skulle vara roligt att se nåt kort på hundtröjorna (på respektive hundar) så jag får se om dom passar. Ja nu hör jag väl av mig i morgon igen.
 
                           Hej då mina vänner!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0