Det går framåt

Det är halt nu på morgonen säger dom på norrbottensradion. Tur att man får hålla sig inne i värmen. På torra golvet. Matte däremot är ute och halkar sen fyratiden. Han kommer hit vid tio då han har uppehåll till sju. Så det blir både lunch och middag tillsammans med min son.
 
Och jag stickar och stickar. Är nu inne på framstyckets halva så man kan inte säga att det går fort. Men framåt i alla fall. Så går det också för mina tår. Sakta framåt. Längtar tills jag kan ha vanliga skor på mig igen.

Hörde Kevin Borg sjunga en julsång på radion nyss. Ni vet han från Malta som vann idol ett år. Han gifte sig med en flicka från Arvidsjaur. I alla fall tror jag att det var första julsången jag hörde i år. Men julen kommer allt närmre och på Ica Maxi är julgrejerna framplockade. Och jag har  köpt alla julklappar.
 
SAIK vann derbyt igår mot Luleå med 4-3. Tyckte jag hörde att SAIK släppte till billiga mål. Men dom vann i alla fall. Jippi! Ikväll spelar Sverige fotboll mot England på nya arenan. Friends Arena tror jag den heter. Kan nog bli en svår match för oss.
 
Nu väntar en dusch för mig. Sen gör jag kaffe tills Matte kommer. Ha ni nu en bra dag. Hej då!
 
                               

Oscar och Tova för några år sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0