Allhelgonadagen

Jag har väl inte varit nån allhelgonadagsfirare. Jag brukar tända ett ljus för mina nära som inte är med mig längre. Det där med bus eller godis har inte varit aktuellt i min familj. Och jag tror att det är nåt som yngre familjer annamar nu för tiden. Amerikaniserat så att säga.
 
4 grader idag och det ser ut som att det är slask ute. På radion varnar dom för lokal ishalka. Få se om jag kommer mig till affären i dag. Skulle behöva köpa lite garn. Till Alecs tröja. Det hela beror på när Åsa kommer för omläggning. Matte fick helg igår kväll och for hem till Älvsbyn.
 
Såg bönderna igår kväll och tänker på, att det finns folk som kan vända ut och in på sig i TV. Ja herre min je.  Ikväll kanske jag ser bagarna som inte är några specialister vad det gäller bakverk. Skrattar när jag tänker på att vinnaren ska få ge ut en bakbok. Inte blir det då som att jag hänger på dörren för att köpa den.
 
Blev glad igår när jag såg att "Downton Abbey" kommer med nya avsnitt som börjar på lördag. Jippi! Ja inte är man sparsmakad vad det gäller nöjen. Sitter bänkad framför TV på lördag, kan ni förstå.
 
Nu väntar duschen på mig. Ha en bra dag så hörs vi sen. Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0