Hualigen

Ja nog är solen framme, men inte är det sommarvärme. Tvättdag för mig. Inte har jag varit på affären, som jag skrev igår. Eller var det i förgår. Och idag blir det inte, hela eftermiddagen går åt till tvättstugan.

En limpmacka med medvurst på och kaffe, till frukost. Ska snart in på blocket och kolla om det finns nåt matbord till en billig penning. Helst ett runt bord och gärna med iläggsskiva. Men om jag nu skulle hitta det perfekta bordet, så är det problem att få hem det. Utan bil, utan släp och jag kan ju inte ta bordet på rullatorn. Så då skiter det sig. Men man kan ju drömma.

När det slutat blåsa så okristligt, ska jag städa till det ute. Längtar till det och till att få plantera lite blommor. Matte är ledig idag och i morgon tror jag. Om drygt en vecka far han till Ukraina för att kolla fotboll. Spännande, inte minst för hans mamma. Ja hualigen.

För att ta sig till Ukraina får han flyga runt i Europa innan han kommer till Kiev. Blir en rundresa, kan man säga.

Nu är det dags för en dusch och sen Emmerdale. Till lunch gör jag en hamburgare med stekta champinjoner och tomat. Ha det nu så bra. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0