Ännu en vilodag

Regndag! 6 grader är det nu på morgonen. Har nyss ätit en macka till morgonkaffet. Va mörkt det är inomhus då det är molnigt ute. Måste tända lite lampor så jag ser vad jag skriver. Var upp i natt och tog några värktabletter. Har ont i fötterna fastän jag ligger stilla. Men det är bara att hålla ut.

Tog en liten promenad igår eftermiddag. Satt en stund utanför Hagelvägen 10, i solen. Måste säga att det blåste till, då och då. Kom som riktiga körare ibland. Det var som om jag skulle följa med vinden ut över nejden. I och för sig skulle det vara en billig semester. Är kanske det man kallar vindkraft.

Jag har prenumererat på "Allt i hemmet". Tror det var det sämsta jag gjort. Nu ser jag så mycket jag vill ha, och börsen är för liten. Men man kan ju få många tips om inredning. Som inte kostar så mycket. Bland annat såg jag en tapet, som jag vill ha. Får tänka på det när jag ska använda min bofond. Nu var det meningen att jag skulle sätta in en bild på tidningen, men nåt blev fel. Så är det med insnöade, ni vet vad? När inte tekniken hänger med, i mitt strokedrabbade huvud. So What!

Blir en riktig läsardag för mig. Tänk er mina sköna säng och min bradiga bok. Suck så skönt! Bara att värma på chilin när jag blir hungrig. Kan man ha det bättre? Inte att förglömma -Emmerdale- till lunch. 

Ha det så bra och hej då!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0