Längtar hem

En varmgrad och soligt, än så länge. Det växlar ju fort nu för tiden. Sitter vid datorn och har kollat runt vad som händer. SAIK vann hockeymatchen igår med 5-1. Fantastisk match.

Jag var ju på fotvård igår och nu är jag så nöjd med mina fossingar. Tänk att lite fotbad och filning och så, ska göra sån stor skillnad. Ska fara med Isabel och shoppa lite inför påsken denna dag. Men först ska jag lösa melodikrysset.

Är lite snorig och hostig. Kan vara samma hosta som Alec har haft. Kanske han lämnade den här sist, när han var här. Hoppas förkylningen går över snart. Vill inte var sjuk i påsk.

Såg att "Let´s dance" har  satt igång på fyran igen. Jag brukar gilla att se dansprogram på TV. Men då var det, det här med reklamavbrott, som är så störande. Apropå störande, tycker jag den manliga kommentatorn vid konståkningen, är störande. Han tjattrar på hela tiden och det verkar som om det bara är hoppen som räknas. Kanske jag ska stänga av ljudet för att få njuta av det sköna, men då försvinner ju musiken också. Jag tycker det är helheten som räknas. Men jag är ju ingen specialist.

I morgon får man luras, då det är första april. Jag har blivit lurad många gånger. Men jag kan inte komma ihåg nåt som jag har lurat nån annan med. Kanske när jag var barn. Första april, tänk bara. Rena vårmånaden. Saknar blåsippor och vitsippor som växer vilt i skogen. Men det är väl inte norrbottniskt, förstås. Längtar hem!

Ja det var väl allt för idag från mig till er. Ha en bra lördag mina vänner. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0