Ännu ingen sommarvärme

Idag är det 2 grader och det ser ut att bli nederbörd. Ser inte så inbjudande ut. Igår var det soligt och jag satt en stund utanför tolvan och solade efter min promenad. Sen kom Matte och åt spagetti med bacon och korv, samt en sallad. Baconet och korven hade han handlat innan. Isabel for på Coop och handlade lite mat åt mig. Sen lämnade hon Alec här medan hon var och tränade.

Såg en dokumentär om barn födda 2010. En dokumentär som ska följa dessa barn i nio år. Kan bli intressant. Sen var det ju returmatch mellan SAIK och Solna AIK. En match som höll på tills mitt i natta. Sex perioder blev det innan SAIK kunde vinna. Knappt jag kunde hålla mig vaken. Nu står det 1-1 i matcher. Matte sov på min soffa och han kunde inte följa matchen till slutet. Han skulle ju upp och jobba tidigt.

Nu tror jag att jag smäller av. Tittar ut genom fönstret, stora lapphandskar faller ner från himlen. Mera snö alltså. Bläh! Vad less jag blir. Vill nog krypa ner i sängen och inte stiga upp förrän det är vår. Riktig vår.

Men först ska jag dammsuga. Har en känsla av att jag har sand och grus på mitt golv. Inte skönt för en barfotamänniska som jag är. Sen gör jag mig en god kopp kaffe till Emmerdale. På eftermiddagen ser jag konståkning. En verklig skönhetsupplevelse. Ni ska ha det så bra så hörs vi. I alla fall syns jag. Hej då!

Alltid retar det nån!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0